Kauneus Kuvastin

Kauneus by Kuvastin

Kuvastin on nyt kauneushoitola Kuvastin. Kuvastin on jatkossa todellinen ihonhoitoklinikka. Lisäsimme valikoimaan laajan kattauksen mahtavia ihonhoitoja, jotka tehdään suomalaisilla CARETECH hoitolaitteilla. Caretech hoitoja löytyy mm. tehokkaaseen ihon kuorintaan ja puhdistukseen (Hydrogen, Timantti) ja kiinteytykseen (LED, RF, HIFU). Tarjoamme siis jatkossa paikkakunnan kattavimman laitehoito valikoiman tehokkaaseen ja turvalliseen ihonhoitoon, jonka tulokset näkyvät heti. Hoitolassamme on mahdollisuus nauttia myös ihanista SPA hoitoelämyksistä, joiden valikoimaa olemme kattavasti muokanneet uudistuksen myötä. Spa hoitojen ei tarvitse kuulua vain kylpylään, vaan sellaiseen voi tulla myös arjen keskellä. Spa-hoitokokonaisuudet ovat myös ehdottomasti suosituimpia lahjakortti hoitoja. Toimimme ajanvarauksella sopimuksen mukaan, joten varaa aikasi-> www.kauneuskuvastin.net tai soita 050-379-6720 (Jos emme pääse vastaamaan soitamme sinulle takaisin). Seuraa meitä @kauneuskuvastin

Henkilökunta

Employee picture

Minna

Minna on kosmetologi ja ripsiteknikko jo vuodesta 2006. Minna on tällä hetkellä perhevapaalla. Tarvittaessa tavoitat hänet yhteystietolomakkeen kautta.

Employee picture

Sanna

Sanna on "vanhanajan" kosmetologi nykyajan twistillä. Sannan vahvuuksia ovat perinteiset kosmetologin hoidot kasvoista varpaisiin. Sanna on myös taitava sokeroitsija, sekä taitaa myös varpaankynsien geelaukset ja ripsien kestotaivutukset.

Employee picture

Taija

Taija on kosmetologi sekä esteettinen sairaanhoitaja (vakuutettu ja Valvira rekisteröity). Taija tekee kosmetologin töiden ohella mm. Profilo- ja täyteainehoitoja. Taija on myös värianalyysi spesialisti.

Employee picture

Ewa

Ewa on kynsistailistimme. Ewa loihtii rakennekynnet koristeilla tai ilman, sekä taiteilee myös geelilakkaukset sormen-ja varpaan kynsiin.

Lahjakortit

Täydellinen lahja jokaiselle

Ajanvaraus

Varaa sinulle sopiva aika tästä. Ellet löydä sopivaa aikaa, voit myös soittaa meille 0503796720

Yhteystiedot

Kuvastin sijaitsee aivan Sastamalan keskustassa, Exlibris talossa torin nurkalla.

Sijainti

 Kauneus Kuvastin

 +358503796720

 Puistokatu 8 38200 Sastamala

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

-Hieronnat löydät SPA kohdasta -Valitse Kuvastimen räätälöity kasvohoito, jos et tiedä millaisen kasvohoidon tarvitset/haluat (voit jättää halutessasi viestikenttään toiveita). -Uutuuksien esittelyt GALLERIASSA! CARETECH: HIFU, RF, HYDROGEN, LED

Kesän UUTUUS kasvohoidotHinta alk.
Cryo Power
Kesän "jäinen" tehohoito. Tällä hoidolla iho kirkastuu, tasoittuu ja kosteutuu. Gua sha hieronta mm. rentouttaa, pehmentää ilmejuonteita ja aktivoi verenkiertoa. Cryo jäähoito (-5°c) mm. elvyttää verenkiertoa, stimuloi kollageenin tuotantoa, rentouttaa kasvolihaksia sekä tuntuu taivaalliselta. Täydellinen hyaluronihappo erikoisnaamio tyydyttää ihon janon ja viimeistelee kokonaisuuden. Tämä hoito tekee ihosta todella freessin. Loistava tuhkimohoito päivä ennen juhlia. Suosittelemme kaikille!!
89,00 €
Vital Power
Aikuisen henkilön rentouttava tehohoito. Tämä hoito on todellinen rentoutushoito, mutta silti tehokkaasti kesäihoa suojaava ja hoitava. Aluksi ihoa kirkastetaan entsymaattisella erikoiskuorinnalla joka pehmentää, elvyttää ja kirkastaa ihoa. Lisätehoa saadaan vielä kuorinnan päälle laitettavalla erityislämpönaamiolla. Tämä osuus hoitoa saattelee jo unen rajamaille. Kun iho on saatu kuorinnan ja lämmön avulla vastaanottavaiseksi, imeytetään ihoon mikrovirran avulla tehoaineita ihon tarpeiden mukainen koktaili. Hieronta jatkaa hemmottelua rentouttamalla kokonaisvaltaisesti. Naamiohoito viimeistelee ihon kylläiseksi. Hoito on erittäin miellyttävä. Loistava lahja, kun et tiedä mitä valita!
89,00 €
Lifting Power Luxus
Super tehokas, kiinteyttävä, nesteitä poistava, puhdistava, elvyttävä, kirkastava, hoitava, mutta myös rentouttava hoito. Tässä hoidossa ei tehdä kompromisseja. Todellinen LUXUS! Hoidon kohokohdat: 1. Tehokuorinta+lämpönaamio 2. Nestekierron elvytys 3. Tehoaineiden imeytys mikrovirralla 4. RF+Cryo 5. Hoitonaamio+hieronta 6.Käsien lymfaboots hoito
149,00 €
Lifting Power Express
Lifting Powerin pikkusisko, joka on todellinen aikuisen ihon kiinteyttäjä. 1. Nesteiden poisto 2. Tehoaineiden imeytys mikrovirran avulla 3. Kiinteyttävä RF Voidaan tehdä myös sarjahoitona, jolloin saadaan loistavia kiinteyttäviä, ihoa korjaavia tuloksia (5x 450€).
99,00 €
Kuvastimen räätälöity kasvohoito (valitse tämä, jos et tiedä mikä olisi hyvä)Hinta alk.
Kuvastimen räätälöity kasvohoito
Tämä kasvohoito tehdään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kun haluat vähän kaikkea, tai kun et tiedä mitä haluat/tarvitset. Hoitoon kuuluu aina alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoiteet. Hoitoon kuuluu aina täydentävä palvelu jonka kosmetologi valitsee asiakkaan ihon tarpeen mukaan: ultraäänipuhdistus, timanttihionta, led-valohoito, extra hieronta. Tähän hoitoon voit lisäpalveluista valita mitä hoitokokonaisuuteen haluat lisätä.
85,00 €
Doctor Eckstein erikoiskasvohoidotHinta alk.
Eckstein KIINTEYTTÄVÄ
Ecksteinin kiinteyttävä tehohoito. Aikuiselle iholle, joka kaipaa elvytystä. Hoidossa iho puhdistetaan, kuorintahoito esikäsittelee ihon tehoaineille, hieronta rentouttaa mieltä ja kasvojen lihaksia, ampullihoito napakoittaa, antioksidantit ehkäisevät ihon ikääntymistä sekä LED lisää kollageenin tuotantoa. Naamiohoito jatkaa ihon ravitsemista. Iho viimeistellään loppuvoiteella. Suosittelemme lisäämään tähän hoitoon silmänympäryksille naamiohoidon, sekä koko kasvoille RF-hoidon. RF kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa lämpöenergian avulla.
95,00 €
Eckstein KOSTEUTTAVA
Tehohoito syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ja silottaa myös kuivuudesta johtuvia pintajuonteita. Hoito sopii kuivalle/pintakuivalle iholle. Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan, mieli ja kasvojen lihaksisto rentoutetaan hieronnalla, iho kosteutetaan kosteustiivisteellä joka annetaan vaikuttaa LED hoitovalon kanssa (LED valo valitaan asiakaskohtaisesti esim. rauhoittamaan atooppista ihoa tai kiinteyttämään pintajuonteista ihoa). Hoito viimeistellään naamiohoidolla, sekä loppuvoiteella. Suosittelemme lisähoitona HYDRAGEN-kivuton ihonpuhdistus tai RF hoito joka kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa.
89,00 €
Eckstein RAUHOITTAVA
Hoito rauhoittaa ja tasoittaa couperoottista ihoa, supistaa pintacapillaareja sekä tasoittaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii couperoottiselle iholle. Hoidossa iho pintapuhdistetaan hellävaroen, kuorinta suoritetaan Ecksteinin erikois etsyymikuorinnalla, hieronta rentouttaa mieltä ja kasvolihaksia, hoito jatkuu tehoampullilla ja LED hoitovalolla joka on turvallinen ja tehokas ihon rauhoittaja, naamiohoito ja loppuvoiteet viimeistelevät kokonaisuuden. Suosittelemme lisähoitona HYDROGEN- kivuton ihonpuhdistus TAI RF hoito joka kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa.
89,00 €
Eckstein HAJUSTEETON
Ecstein hoito tehdään kokonaan hajusteettomilla tuotteilla (ei lisättyjä hajusteita, raaka-aineiden tuoksut neutraaleja). Hoito sopii allergisille tai jos iho on erityisen herkkä. Hoidossa iho ensin pintapuhdistetaan ja kuoritaan, hoito jatkuu hieronnalla, jonka jälkeen ihoa hoidetaan tehokkaalla LED valolla. Hoito jatkuu naamiohoidolla ja loppuvoiteilla. Suosittelemme tähän hoitoon HYDROGEN lisäpalvelua, joka on kivuton ihon syväpuhdistus. Tai RF hoitoa joka kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa.
89,00 €
Eckstein VEGAANINEN
Kestävä kehitys, luonnon kunnioittaminen, ihminen ja ympäristö ovat aina olleet Doctor Eckstein®-yrityksen keskeisiä arvoja. Osa tuotteista on vegaanisia ja pohjautuvat kasviperäisiin aineosiin, joten halutessasi teemme hoidon täysin vegaanisesti (onnistuu myös hajusteettomasti). Doctor Eckstein® ei ole koskaan käyttänyt tuotekehityksessä eläinkokeita. Hoidossa iho ensin pintapuhdistetaan ja kuoritaan, hoito jatkuu hieronnalla, jonka jälkeen ihoa hoidetaan tehokkaalla LED valolla. Hoito jatkuu naamiohoidolla ja loppuvoiteilla. Suosittelemme tähän hoitoon HYDROGEN lisäpalvelua, joka on kivuton ihon syväpuhdistus. Tai RF hoitoa joka kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa.
89,00 €
Ihonpuhdistukset ja kuorinnatHinta alk.
HYDROGEN-kivuton ihonpuhdistusistus
HYDROGEN on markkinoiden tehokkain ihonpuhdistushoito. Hydrogen kuorii sekä syväpuhdistaa ihon. Hydrogen muuttaa veden vedyksi, joka pienen molekyylikokonsa ansiosta poistaa ihosta vapaita radikaaleja, kirkastaen ja silottaen ihoa. Todellinen SUPER hoito! Hoito soveltuu lähes kaikille mm. -normaalille iholle -kuivalle iholle -herkälle/ohentuneelle iholle -vanhentuneelle iholle -epäpuhtaalle/akne iholle -arpiselle iholle (Vety poistuu elimistöstämme luonnollisesti, eikä ole haitallista).
85,00 €
HYDROGEN -jatkohoito
Hydrogen jatkohoitoa voidaan tehdä jos ihossa on erikoishaasteita, kuten akne. Silloin hoito toteutetaan 1krt/vko. Ensimmäisessä hoidossa ihoa kuoritaan enemmän, jatkohoidossa ihoa vain puhdistetaan ja käsitellään vedyllä rikastetulla vedellä. Hoito on nopea ja tehokas. (Vety poistuu elimistöstämme luonnollisesti, eikä ole haitallista).
50,00 €
Ultraäänipuhdistus
Ultraääni puhdistus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja talia ihon pinnalta. Hoidossa iho pintapuhdistetaan, iho käsitellään ultraäänellä kahteen otteeseen, ensimmäiseksi iho puhdistetaan epäpuhtauksista ja seuraavaksi ihoon imeytetään tehoampulli, hoito viimeistellään hoitonaamiolla. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään LED-valohoidon. Jos kaipaat tehokkaampaa syväpuhdistusta, valitse HYDROGEN.
70,00 €
Timanttihionta
Timanttihionta on ihoa kirkastava ja kuoriva hoito, ja sopiikin hyvin elottomalle-, paksummalle- tai arpeutuneelle iholle. Hoito tasoittaa ihoa ja tehostaa aineiden imeytymistä hoidossa. Hoidossa iho pintapuhdistetaan, timanttihiotaan, imeytetään aktiiviaineet ja tehohoidetaan naamiolla, viimeistellään naamiolla. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään LED-valohoidon elvyttämään ihoa.
70,00 €
Atraumaattinen kivuton ihonpuhdistus
Atraumaattinen ihonpuhdistus on aineilla tehtävä kivuton ihonpuhdistus. Hoito puhdistaa ihohuokosia ja tasoittaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa.
95,00 €
Mekaaninen ihonpuhdistus
Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa poistetaan mustapäitä. Tämä hoito ei ole täysin kivuton, ja siksi monesti suosittelemmekin valitsemaan miellyttävämmän puhdistustavan. Hoidossa iho pintapuhdistetaan, iho kuoritaan ja lämmitetään, mustapäät ja miliumit poistetaan mekaanisesti ja iho rauhoitetaan naamiolla sekä viimeistellään loppuvoiteilla. Mekaanisen puhdistuksen yhteyteen suosittelemme varaamaan lisäpalveluna LED-valohoidon, joka rauhoittaa ihoa. Vaihtoehtoinen hoito on kivuton ihonpuhdistus HYDROGEN.
70,00 €
Caretech HYDROGEN-kivuton ihonpuhdistusHinta alk.
HYDROGEN-kivuton ihonpuhdistus
HYDROGEN on markkinoiden tehokkain ihonpuhdistushoito. Hydrogen kuorii sekä syväpuhdistaa ihon. Hydrogen muuttaa veden vedyksi, joka pienen molekyylikokonsa ansiosta poistaa ihosta vapaita radikaaleja, kirkastaen ja silottaen ihoa. Todellinen SUPER hoito! Hoito soveltuu lähes kaikille mm. -normaalille iholle -kuivalle iholle -herkälle/ohentuneelle iholle -vanhentuneelle iholle -epäpuhtaalle/akne iholle -arpiselle iholle (Vety poistuu elimistöstämme luonnollisesti, eikä ole haitallista).
85,00 €
HYDROGEN-jatkohoito
Hydrogen jatkohoitoa voidaan tehdä jos ihossa on erikoishaasteita, kuten akne. Silloin hoito toteutetaan 1krt/vko. Ensimmäisessä hoidossa ihoa kuoritaan enemmän, jatkohoidossa ihoa syväpuhdistetaan tehokkaasti ja käsitellään vedyllä rikastetulla vedellä. Hoito on nopea ja tehokas. (Vety poistuu elimistöstämme luonnollisesti, eikä ole haitallista).
55,00 €
HYDROGEN+RF
Tätä comboa suosittelemme! Tämä hoitoyhdistelmä on jokaisen aikuisen henkilön tehopaketti pelastamaan "bad skin day", täydellisen ihon salaisuus. Tätä suosittelemme kerran kahdessa kuukaudessa, tarvittaessa joskus muutaman kerran sarjana. HYDROGEN kuorii ja syväpuhdistaa ihon tehokkaasti, mutta silti hellävaraisesti. Vedyllä rikastettu vesi tunkeutuu pienen molekyylikokonsa ansiosta jopa soluun, ja soluväliaineeseen tuhoten siellä vapaita radikaaleja. RF lämpöenergia aktivoi ihon kollageenin muodostusta, kiinteyttäen ja "kutistaen" ihoa. Hoito kestää 60min, jonka jälkeen iho on kuulas ja kaunis. TÄYDELLISTÄ iholle.
125,00 €
HYDROGEN+LED
Hydrogen+LED on hyvä yhdistelmä esimerkiksi akne iholle. Ensin Hydrogen hoidolla iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan, jonka jälkeen LED hoitoa annetaan 30min. LED valo tuhoaa bakteereita ja rauhoittaa ihoa. Tätä hoitoa suosittelemme myös sarjana (katso sarjahoito).
100,00 €
HYDROGEN+LED (sarjahoito)
75,00 €
Caretech RF-kiinteytyshoitoHinta alk.
RF-kiinteytyshoito
RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. Erittäin tehokas yhdistelmä lisättynä LED valohoitoihin tai mikroneulauksen tukihoitona.
75,00 €
RF silmänympäryshoito
RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin.
50,00 €
RF-sarjahoito
(katso RF) Paras tulos saavutetaan aina sarjahoidolla. Sarjat tehdään 1krt/vko. Sarjassa hoitoja tehdään 5 kertaa, sarjahoitoa voidaan pidentää tarpeen vaatiessa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan ylläpitohoitoa (rf-kasvohuolto). Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssi voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Erittäin tehokas hoito yhdistettynä LED-valohoitoihin sekä tukihoitona mikroneulaukseen.
350,00 €
RF-ylläpito/kasvohuolto
Kun sinulle on tehty sarjahoito ja haluat varmistaa, että tulos säilyy, tehdään 1krt/kk RF ylläpitohoito. Ylläpitohoito varataan aina edellisellä hoitolakäynnillä. Suosittelemme lisäämään tähän LED valohoidon ja RF- silmänympäryshoidon.
70,00 €
RF-vartalohoito
RF hoito yksi alue 75€ Samalla kerralla toinen alue 35€ ALUEET: -vatsa+kyljet -alaselkä+kyljet -etureidet -takareidet -pakarat -käsivarret Aikaa varatessa kirjoita lisätietoihin alue/alueet.
75,00 €
RF-sarjahoito vartalolle
RF 10x sarja 650€ Samalla kerralla toinen alue 10x 300€ ALUEET: -vatsa+kyljet -alaselkä+kyljet -etureidet -takareidet -pakarat -käsivarret Aikaa varatessa kirjoita lisätietoihin alue/alueet.
650,00 €
Caretech-LED- valohoitoHinta alk.
LED-valohoito
- Kiinteyttävä vaikutus aikuiselle iholle - Rauhoittava vaikutus mm. ruusufinni, atopia, couperosa, suunympärysihottuma - Akne ihon tulehdusta hillitsevä vaikutus - Pigmenttimuutoksia vaalentava vaikutus LED-valohoidossa siirretään valoenergiaa soluenergiaksi tarkoituksena parantaa solun uusiutumista, lisätä verenkiertoa ja kollageenin muodostusta, tasoittaa ja rauhoittaa ihoa. Eri valot vaikuttavat eri tavalla, koska ne tunkeutuvat ihoon eri syvyyksiin. Valohoito on todistettu tehokkaaksi ihonhoidossa. Hoitoa voidaan tehdä sarjahoitona.
50,00 €
LED-valohoito (sarja)
LED-valohoito, 10X sarjahoito. Hoito toteutetaan kerran viikossa, joissain tapauksessa aluksi useammin.
350,00 €
MikroneulausHinta alk.
Mikroneulaus (koneella)
Mikroneulauksella ihoon tehdään (koneella, hellävaraisempi kuin rulla) tuhansia mikrokanavia, sen seurauksena ihon verenkierto paranee, kollageenin muodostus lisääntyy, iho uudistuu ja tehoaineita saadaan imeytettyä ihoon tehokkaasti. Hoito kiinteyttää ihoa, häivyttää arpia ja laajentuneita huokosia, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja vahvistaa couperoottista ihoa.
125,00 €
Mikroneulaus sarjahoito
(katso mikroneulaus) Mikroneulauksella saadaan näkyviä tuloksia jo yhdellä hoidolla. Sarjahoidolla mikroneulauksesta saa kuitenkin huomattavasti suuremman hyödyn, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana, kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa. Sarjahoito 3-4vko välein (tai hoitosuunnitelman mukaan). Mikroneulaus sarjahoitona (koneella) 4+1. Viides hoito veloituksetta.
125,00 €
Taijan kasvohoidotHinta alk.
Taijan klassinen kasvohoito
70,00 €
Mekaaninen ihonpuhdistus
70,00 €
Nuorison kasvohoito
50,00 €
Nuorison kasvohoito ihonpuhdistuksella
65,00 €
Kuvastimen SPA hoitokokonaisuudet (itselle tai LAHJAKSI)Hinta alk.
Kuvastimen SPA TIMANTTI
Tässä hoidossa hemmotellaan paljon ja hieman enemmän. Koko vartalo kuivaharjataan miellyttävästi. Kuivaharjaus saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä valmistellen samalla ihon vastaanottamaan klassisen kokovartalohieronnan. Kokonaisuus jatkuu spa-kasvohoidolla, joka takaa jatkumon nautinnolliselle hetkelle. (vartalo, kasvot)
99,00 €
Kuvastimen SPA HELMI
Tässä hoidossa selkähieronta aloittaa rentoutus hetken. Spa- kasvohoito jatkaa hoitokokonaisuutta tehden olon erittäin rennoksi. Kasvohoidossa keskitytään pitkään hierontaosuuteen, kasvojen iho saa hoitavan naamion, jonka vaikutuksen aikana hieronta jatkuu yhä käsiin asti. (selkä, kasvot, kädet)
89,00 €
Kuvastimen SPA TÄHTI
Tässä hoidossa rentouttava kokovartalohieronta hellii päästä varpaisiin, ja kuljettaa sinut lähes tähtiin. Rentouttavan vartalo- ja kasvohieronnan jälkeen saat kasvoillesi ihoa hoitavan naamion, jonka aikana hieronta jatkuu vielä decoltteelle sekä hiuspohjaan. (vartalo, kasvot, hiuspohja)
89,00 €
Kuvastimen SPA RELAX
Jos joku hoito rentouttaa, niin se on tämä. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä sekä ihanalla jalkanaamiolla. Vartalo sekä kavot saavat rentouttavan klassisen hieronnan, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen ihoa hoitavalla naamiolla, naamion vaikuttaessa hoito viimeistellään jalkahieronnalla. (jalat, vartalo, kasvot)
95,00 €
Kuvastimen SPA LUXUS
Tässä hoidossa on vähän enemmän luxusta. Kuivaharjaus aloittaa hoidon, sen ihoa stimuloiva vaikutus rauhoittaa mieltä ja pehmentää ihoa. Kuivaharjausta seuraa aromaattinen kokovartalohieronta joka tehdään lämpökiviä hyödyntäen. Vartalo saa ylleen myös naamion, joka viimeistelee hoitokokonaisuuden. (vartalo)
95,00 €
Kuvastimen SPA ALL IN
Tässä hoidossa on kaikki. Tämä klassinen hoitopaketti sisältää rentouttavat sekä ihoa hoitavat kasvo- jalka- ja käsihoidot. Hoidot ovat spa hoitoja, joten tämä paketti sopii sinulle jolla ei ole ihossa kovasti ongelmia, mutta haluat nauttia mahdollisimman paljon. Tämän kokonaisuuden jälkeen ei jää jossittelun varaa. (kasvot, jalat, kädet) Ei sisällä lakkauksia.
125,00 €
SPA Kuumakivihieronta 45 min
Jo klassiseksi rentoutushoidoksi muodostunut kuumakivihieronta pitää pintansa, eikä suotta. Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä luonnonkiviä jotka osaavissa käsissä tekevät hoidosta erittäin nautinnollisen. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään rentouttavan Spa-kasvohoidon tai vartalon kuivaharjauksen.
55,00 €
SPA Kuumakivihieronta 85 min
Jo klassiseksi rentoutushoidoksi muodostunut kuumakivihieronta pitää pintansa, eikä suotta. Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä luonnonkiviä, jotka osaavissa käsissä tekevät hoidosta erittäin nautinnollisen. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään rentouttavan Spa-kasvohoidon tai vartalon kuivaharjauksen.
80,00 €
SPA Bambukeppihieronta 45min
Bambuhieronta on tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa eri pituisilla, lämpimillä bambukepeillä käsitellään koko keho. Tämä hieronta on monelle vielä uusi tuttavuus, vaikka sen historia on jo pitkä. Hieronta on erittäin miellyttävä, kokeilemisen arvoinen. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään rentouttavan spa-kasvohoidon tai vartalon kuivaharjauksen.
55,00 €
SPA Bambukeppihieronta 85min
Bambuhieronta on tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa eri pituisilla, lämpimillä bambukepeillä käsitellään koko keho. Tämä hieronta on monelle vielä uusi tuttavuus, vaikka sen historia on jo pitkä. Hieronta on erittäin miellyttävä, kokeilemisen arvoinen. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään rentouttavan spa-kasvohoidon tai vartalon kuivaharjauksen.
80,00 €
Pistoshoidot (sairaanhoitaja)Hinta alk.
Konsultaatioaika
Haluatko selvittää sopisiko sinulle injektoitava Profhilo hyaluronihappo hoito tai täyteainehoidoidot. Varaa konsultaatioaika esteettiselle sairaanhoitajallemme. Aikoja varattavissa joka viikolle, jos et löydä sopivaa aikaa laita viestiä.
0,00 €
Profhilo hoito kasvoille tai kaulalle (injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote)
Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta ja ikääntymismuutoksia. Injektion jälkeen aine levittyy tasaisesti ihon sisällä ja hyaluronihappoa vapautuu tasaisesti ja kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyy. Iho näyttää nuoremmalta ja hehkuvalta.
320,00 €
Profhilo kasvoille tai kaulalle (sarjahoito 2x)
Profhilo hoitoa suositellaan tehtäväksi 2x sarjana, 1krt/kk.
590,00 €
Profhilo kasvoille ja kaulalle
Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta ja ikääntymismuutoksia. Injektion jälkeen aine levittyy tasaisesti ihon sisällä ja hyaluronihappoa vapautuu tasaisesti ja kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyy. Iho näyttää nuoremmalta ja hehkuvalta.
590,00 €
Profhilo kasvoille ja kaulalle (sarjahoito 2x)
Profhilo hoitoa suositellaan tehtäväksi 2x sarjana, 1krt/kk.
1100,00 €
Marionettijuonteiden täyttö (hyaluronihappo 1ml)
Lisäruisku 1ml 150€. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta ikääntyessä sen määrä elimistössä vähenee. Tämän vuoksi ihoon tulee näkyviin vanhenemisen merkkejä mm. ihon veltostumista ja ryppyjä sekä juonteita. Hyaluronihappo sitoo vettä, ja siten kosteuttaa ihoa ja lisää ihon tilavuutta sekä täyttää ihon menetetyn tilavuuden. Hyaluronihappo parantaa myös ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä.
250,00 €
Nasolabiaalijuonteiden täyttö (hyaluronihappo 1ml)
Lisäruisku 1ml 150€. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta ikääntyessä sen määrä elimistössä vähenee. Tämän vuoksi ihoon tulee näkyviin vanhenemisen merkkejä mm. ihon veltostumista ja ryppyjä sekä juonteita. Hyaluronihappo sitoo vettä, ja siten kosteuttaa ihoa ja lisää ihon tilavuutta sekä täyttää ihon menetetyn tilavuuden. Hyaluronihappo parantaa myös ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä.
250,00 €
Nasolabiaali- ja marionettijuonteiden täyttö (2ml)
Lisäruisku 1ml 150€ Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta ikääntyessä sen määrä elimistössä vähenee. Tämän vuoksi ihoon tulee näkyviin vanhenemisen merkkejä mm. ihon veltostumista ja ryppyjä sekä juonteita. Hyaluronihappo sitoo vettä, ja siten kosteuttaa ihoa ja lisää ihon tilavuutta sekä täyttää ihon menetetyn tilavuuden. Hyaluronihappo parantaa myös ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä.
400,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
33,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
22,00 €
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
60,00 €
Brassi 4vko välein
45,00 €
Brassi 4vko välein+kainalot
60,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Bikiniraja 4vko välein+kainalot
50,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Säärten ja reisien sokerointi
65,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Ylähuulen sokerointi
15,00 €
Ylähuulen ja leuan sokerointi
25,00 €
Selän sokerointi
35,00 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret
Bikinirajan, kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
75,00 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret
Brasilialainen sokerointi, sekä kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
100,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Yumi lashes -kestotaivutus
YUMI™ Lashes-ripsien kestotaivutus eli lash lift. Yumi™Lashes-hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.
80,00 €
YUMI Brows-Kulmien laminointi
YUMI™ Brows -kulmien laminointi ei brow lift -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.
55,00 €
Yumi Lashes kestotaivutus ja Yumi Brows kulmien laminointi
125,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
18,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien muotoilu
15,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Footlogix-perusjalkahoito
Footlogix hoitokonsepti auttaa sinua saavuttamaan terveät pehmeät jalat. Hoidon sisältö: jalkakylpy, kuorinta, kovettumien hoito, kynsien ja kynsinauhojen käsittely, hieronta ja lakkaus. (Lakka +4€, saat lakan itsellesi) (Tämä hoito soveltuu silloin, kun sinulla ei ole paljon ongelmia jaloissasi). Meiltä löydät myös mahtavat Footlogix kotihoitotuotteet.
57,00 €
Footlogix-haastavien jalkojen hoito
Footlogix hoitokonsepti auttaa sinua saavuttamaan terveät pehmeät jalat. Hoidon sisältö: jalkakylpy, kuorinta, kovettumien hoito, kynsien ja kynsinauhojen käsittely, hieronta ja lakkaus. (Lakka +4€, saat lakan itsellesi) Meiltä löydät myös jatkohoitoon loistavat Footlogix kotihoitotuotteet.
72,00 €
SPA-jalkahoito
Tämä jalkahoito sopii silloin kun jaloissa ei ole ongelmia, mutta jalat kaipaavat sitä jotain erityistä. Hoidon kulku: jalkakylpy, kuorinta, jalkanaamio, kynsien siistiminen, pitkä hieronta ja lakkaus. (Lakka +4€, saat lakan itsellesi).
79,00 €
Footlogix jalkahoito 60min ja varpaankynsien geelaus (tai huolto)
Jalkojen ja kynsien kaunistus samassa paketissa.
80,00 €
Varpaankynsien geelilakkaus
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja voide.
55,00 €
Varpaankynsien geelilakkauksen huolto
55,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Spa manikyyri
Käsien kuorinta, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen, käsihieronta, rasvaus, sekä lakkaus valinnaisella värillä.
55,00 €
Pikamanikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus ja käsivoide.
30,00 €
Käsihieronta
25,00 €
Uudet rakennekynnet
90,00 €
Uudet rakennekynnet (pitkät)
100,00 €
Oman kynnen vahvistus geelillä
70,00 €
Rakennekynnet huolto
Huolto sisältää lakkauksen koko kynnelle yhdellä värillä. Lisäpalveluista muut vaihtoehdot +5€
70,00 €
Geelilakkaus (uudet)
45,00 €
Geelilakkaus (huolto)
50,00 €
Geelikynsien poisto
30,00 €
Yhden kynnen korjaus
15,00 €
VartalohoidotHinta alk.
RF- vartalohoito (1 alue)
RF kiinteytetään ihoa, sulattaa paikallisia rasvakertymiä, kiinteyttää ihoa ja vähentää selluliittia, suositellaan sarjahoitona (10x alue): RF hoito yksi alue 75€kerta Samalla kerralla toinen alue 35€ kerta ALUEET: -vatsa+kyljet -alaselkä+kyljet -etureidet -takareidet -pakarat -käsivarret/allit Aikaa varatessa kirjoita lisätietoihin alue/alueet. Kun haluat vielä tehostaa hoitoa, valitse lisäpalveluista LYMFABOOTS hoito.
75,00 €
RF-sarjahoito vartalolle (10x)
RF kiinteytetään ihoa, sulattaa paikallisia rasvakertymiä, kiinteyttää ihoa ja vähentää selluliittia, suositellaan sarjahoitona (10x alue): RF sarjahoito vartalolle. 10x sarja 650€ Samalla kerralla toinen alue 10x 300€ ALUEET: -vatsa+kyljet -alaselkä+kyljet -etureidet -takareidet -pakarat -käsivarret Aikaa varatessa kirjoita lisätietoihin alue/alueet. Kun haluat vielä tehostaa hoitoa, valitse lisäpalveluista LYMFABOOTS hoito.
650,00 €
Vesimeloni vartalohoito-kiinteyttävä
Hoidossa vartalon iho kuoritaan, iholle levitetään kiinteyttävä seerumi, jonka jälkeen hoito jatkuu hieronnalla. Lopuksi ongelmakohdat saavat naamiohoidon ylleen.
85,00 €
Koko vartalon kuivaharjaus ja kevyt klassinen hieronta
65,00 €
Yougurtti vartalohoito- kuivalle iholle
Hoidossa iho kuivaharjataan, jonka jälkeen koko vartalo saa ylleen yougurtti naamion. Naamion vaikutuksen jälkeen hoito jatkuu klassisella hieronnalla. Todellinen kuivan ihon kosteuskylpy rentoutuksen kera.
85,00 €
Selän ihonpuhdistus
Sis: alkupuhdistus, happokuorinta, timanttihionta,naamio ja loppuvoide
75,00 €
VärianalyysiHinta alk.
Värianalyysi (yhdelle)
Beauty Colors värianalyysi varmistaa, että löydät aina parhaita puoliasi korostavat sävymaailmat! Värianalyysi perustuu ihon omaan pohjasävyyn, joka ei päivettyessä tai iän myötä muutu. Kerran tehtynä värianalyysi antaakin elinikäisen väriohjeistuksen! Värianalyysi antaa edullisen kasvojenkohotuksen. Oikeat sävyt korostavat parhaita piirteitäsi ja häivyttävät epäedullisina pidettyjä ulkoasun ominaisuuksia. Analyysin opastuksella saat varmuutta valintoihisi; vaatteet, asusteet, silmälasit, meikkisävyt. Kaikkien vuodenaikojen värikartoista löytyy neutraaleja ja värikkäitä vaihtoehtoja; omastasi voit valita persoonallisuuteesi sopivan paletin. Amerikassa 1960 kehitettyä, auktorisoitua, sävytarkkaa Beauty Colors värianalyysia on käytetty Suomessa 1985 lähtien. Beauty Colorsin 700 kankaista sävymallia on jaettu kellertävään ihopohjaan sopiviin lämpimiin kevään tai syksyn väreihin ja siniseen ihopohjaan sopiviin viileisiin talven tai kesän väreihin.
129,00 €
Värianalyysi (ystävän kanssa)
Tule värianalyysiin ystävän, puolison tai vaikka äidin kanssa (99€/hlö, norm. 129€/hlö). Loistava iltaohjelma kaverin kanssa vietettäväksi, tai ihana lahjaidea tärkeälle ihmiselle. Lue värianalyysi yhdelle.
99,00 €
HierontaHinta alk.
Lymfaboots (1alue)
Lymfa hoito sertifioidulla Youfulair laitteella. Hoito voidaan suorittaa asiakkaan tarpeen mukaan jaloille, vatsalle/alaselälle tai käsivarsille. Yksi alue 35€/2-3 aluetta 65€. -Nopeuttaa palautumista -Poistaa kuonaa maitohappoja -Poistaa nestettä -Vähentää turvotusta -Parantaa verenkiertoa -Vähentää kipuja -Apua levottomiin jalkoihin -Vähentää selluliittia -Rentouttaa
35,00 €
Lymfaboots (2-3aluetta)
Lymfa hoito sertifioidulla Youfulair laitteella. Hoito voidaan suorittaa asiakkaan tarpeen mukaan jaloille, vatsalle/alaselälle tai käsivarsille. Yksi alue 35€/2-3 aluetta 65€. -Nopeuttaa palautumista -Poistaa kuonaa maitohappoja -Poistaa nestettä -Vähentää turvotusta -Parantaa verenkiertoa -Vähentää kipuja -Apua levottomiin jalkoihin -Vähentää selluliittia -Rentouttaa
65,00 €
Stressi niska-hartia hieronta
35,00 €
Intialainen päähieronta
35,00 €
Imukuppihieronta
30min hieronta sisältää joko selän tai jalat.
35,00 €
SPA-Bambukeppihieronta 45min
55,00 €
SPA-Bambukeppihieronta 85min
80,00 €
Kuivaharjaus ja kevyt klassinen hieronta
65,00 €
Konsultaatioaika 30minHinta alk.
Konsultaatioaika
Konsultaatioaika
0,00 €
Banner