Kauneushoitola Kuvastin

Kauneus by Kuvastin

Kuvastin on nyt kauneushoitola Kuvastin. Kuvastin on jatkossa todellinen ihonhoitoklinikka. Lisäsimme valikoimaan laajan kattauksen mahtavia ihonhoitoja, jotka tehdään suomalaisilla CARETECH hoitolaitteilla. Caretech hoitoja löytyy mm. tehokkaaseen ihon kuorintaan ja puhdistukseen (Hydrogen, Timantti) ja kiinteytykseen (LED, RF, HIFU). Tarjoamme siis jatkossa paikkakunnan kattavimman laitehoito valikoiman tehokkaaseen ja turvalliseen ihonhoitoon, jonka tulokset näkyvät heti. Hoitolassamme on mahdollisuus nauttia myös ihanista SPA hoitoelämyksistä, joiden valikoimaa olemme kattavasti muokanneet uudistuksen myötä. Spa hoitojen ei tarvitse kuulua vain kylpylään, vaan sellaiseen voi tulla myös arjen keskellä. Spa-hoitokokonaisuudet ovat myös ehdottomasti suosituimpia lahjakortti hoitoja. Toimimme ajanvarauksella sopimuksen mukaan, joten varaa aikasi-> www.kauneuskuvastin.net tai soita 050-379-6720 (Jos emme pääse vastaamaan soitamme sinulle takaisin). Seuraa meitä @kauneuskuvastin

Henkilökunta

Employee picture

Minna

Minna on kosmetologi ja ripsiteknikko jo vuodesta 2006. Minna on tällä hetkellä äitiyslomalla. Tarvittaessa tavoitat hänet yhteystietolomakkeen kautta.

Employee picture

Sanna

Sanna on "vanhanajan" kosmetologi nykyajan twistillä. Sannan vahvuuksia ovat perinteiset kosmetologin hoidot kasvoista varpaisiin. Sanna on myös taitava sokeroitsija, sekä taitaa myös varpaankynsien geelaukset ja ripsien kestotaivutukset.

Employee picture

Tiina

Tiina on kauneusalan ammattilainen, Tiina käy sovitusti Kuvastimessa tekemässä pigmentointeja.

Lahjakortit

Täydellinen lahja jokaiselle

Ajanvaraus

Varaa sinulle sopiva aika tästä. Ellet löydä sopivaa aikaa, voit myös soittaa meille 0503796720

Yhteystiedot

Kuvastin sijaitsee aivan Sastamalan keskustassa, Exlibris talossa torin nurkalla.

Sijainti

 Kauneushoitola Kuvastin

 +358503796720

 Puistokatu 8 38200 Sastamala

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

-Hieronnat löydät SPA kohdasta -Valitse Kuvastimen räätälöity kasvohoito, jos et tiedä millaisen kasvohoidon tarvitset/haluat (voit jättää halutessasi viestikenttään toiveita). -Uutuuksien esittelyt GALLERIASSA! CARETECH: HIFU, RF, HYDROGEN, LED

TARJOUKSETHinta alk.
Yumi lashes ripsien kestotaivutus
Yumi lashes kestotaivutuksen yhteydessä magneettiripset veloituksetta kaupan päälle (arvo 38€) Tarjous rajoitetun ajan.
80,00 €
Yumi Brows-kulmien laminointi
Yumi Brows kulmien laminoinnin yhteydessä magneettiripset veloituksetta kaupan päälle (arvo 38€) Tarjous rajoitetun ajan.
55,00 €
Yumi Lashes+Yumi Brows
Yumi lashes kestotaivutuksen ja Yumi Brows kulmien laminoinnin yhteydessä magneettiripset veloituksetta kaupan päälle (arvo 38€) Tarjous rajoitetun ajan.
125,00 €
Kuvastimen räätälöity kasvohoito (valitse tämä, jos et tiedä mikä olisi hyvä)Hinta alk.
Kuvastimen räätälöity kasvohoito
Tämä kasvohoito tehdään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kun haluat vähän kaikkea, tai kun et tiedä mitä haluat/tarvitset. Hoitoon kuuluu aina alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoiteet. Hoitoon kuuluu aina täydentävä palvelu jonka kosmetologi valitsee asiakkaan ihon tarpeen mukaan: ultraäänipuhdistus, timanttihionta, led-valohoito, extra hieronta. Tähän hoitoon voit lisäpalveluista valita mitä hoitokokonaisuuteen haluat lisätä.
85,00 €
Doctor Eckstein erikoiskasvohoidotHinta alk.
Eckstein KIINTEYTTÄVÄ
Ecksteinin kiinteyttävä tehohoito. Aikuiselle iholle, joka kaipaa elvytystä. Hoidossa iho puhdistetaan, kuorintahoito esikäsittelee ihon tehoaineille, hieronta rentouttaa mieltä ja kasvojen lihaksia, ampullihoito napakoittaa, antioksidantit ehkäisevät ihon ikääntymistä sekä LED lisää kollageenin tuotantoa. Naamiohoito jatkaa ihon ravitsemista. Iho viimeistellään loppuvoiteella. Suosittelemme lisäämään tähän hoitoon silmänympäryksille naamiohoidon, sekä RF-hoidon. RF kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa lämpöenergian avulla.
95,00 €
Eckstein KOSTEUTTAVA
Tehohoito syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ja silottaa myös kuivuudesta johtuvia pintajuonteita. Hoito sopii kuivalle/pintakuivalle iholle. Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan, mieli ja kasvojen lihaksisto rentoutetaan hieronnalla, iho kosteutetaan kosteustiivisteellä joka annetaan vaikuttaa LED hoitovalon kanssa (LED valo valitaan asiakaskohtaisesti esim. rauhoittamaan atooppista ihoa tai kiinteyttämään pintajuonteista ihoa). Hoito viimeistellään naamiohoidolla, sekä loppuvoiteella. Suosittelemme lisähoitona HYDRAGEN-kivuton ihonpuhdistus tai RF hoito joka kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa.
89,00 €
Eckstein RAUHOITTAVA
Hoito rauhoittaa ja tasoittaa couperoottista ihoa, supistaa pintacapillaareja sekä tasoittaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii couperoottiselle iholle. Hoidossa iho pintapuhdistetaan hellävaroen, kuorinta suoritetaan Ecksteinin erikois etsyymikuorinnalla, hieronta rentouttaa mieltä ja kasvolihaksia, hoito jatkuu tehoampullilla ja LED hoitovalolla joka on turvallinen ja tehokas ihon rauhoittaja, naamiohoito ja loppuvoiteet viimeistelevät kokonaisuuden. Suosittelemme lisähoitona HYDROGEN- kivuton ihonpuhdistus TAI RF hoito joka kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa.
89,00 €
Eckstein HAJUSTEETON
Ecstein hoito tehdään kokonaan hajusteettomilla tuotteilla (ei lisättyjä hajusteita, raaka-aineiden tuoksut neutraaleja). Hoito sopii allergisille tai jos iho on erityisen herkkä. Hoidossa iho ensin pintapuhdistetaan ja kuoritaan, hoito jatkuu hieronnalla, jonka jälkeen ihoa hoidetaan tehokkaalla LED valolla. Hoito jatkuu naamiohoidolla ja loppuvoiteilla. Suosittelemme tähän hoitoon HYDROGEN lisäpalvelua, joka on kivuton ihon syväpuhdistus. Tai RF hoitoa joka kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa.
89,00 €
Eckstein VEGAANINEN
Kestävä kehitys, luonnon kunnioittaminen, ihminen ja ympäristö ovat aina olleet Doctor Eckstein®-yrityksen keskeisiä arvoja. Osa tuotteista on vegaanisia ja pohjautuvat kasviperäisiin aineosiin, joten halutessasi teemme hoidon täysin vegaanisesti (onnistuu myös hajusteettomasti). Doctor Eckstein® ei ole koskaan käyttänyt tuotekehityksessä eläinkokeita. Hoidossa iho ensin pintapuhdistetaan ja kuoritaan, hoito jatkuu hieronnalla, jonka jälkeen ihoa hoidetaan tehokkaalla LED valolla. Hoito jatkuu naamiohoidolla ja loppuvoiteilla. Suosittelemme tähän hoitoon HYDROGEN lisäpalvelua, joka on kivuton ihon syväpuhdistus. Tai RF hoitoa joka kiinteyttää ja "kutistaa" ihoa.
89,00 €
Ihonpuhdistukset ja kuorinnatHinta alk.
HYDROGEN-kivuton ihonpuhdistusistus
HYDROGEN on markkinoiden tehokkain ihonpuhdistushoito. Hydrogen kuorii sekä syväpuhdistaa ihon. Hydrogen muuttaa veden vedyksi, joka pienen molekyylikokonsa ansiosta poistaa ihosta vapaita radikaaleja, kirkastaen ja silottaen ihoa. Todellinen SUPER hoito! Hoito soveltuu lähes kaikille mm. -normaalille iholle -kuivalle iholle -herkälle/ohentuneelle iholle -vanhentuneelle iholle -epäpuhtaalle/akne iholle -arpiselle iholle (Vety poistuu elimistöstämme luonnollisesti, eikä ole haitallista).
85,00 €
HYDROGEN -jatkohoito
Hydrogen jatkohoitoa voidaan tehdä jos ihossa on erikoishaasteita, kuten akne. Silloin hoito toteutetaan 1krt/vko. Ensimmäisessä hoidossa ihoa kuoritaan enemmän, jatkohoidossa ihoa vain puhdistetaan ja käsitellään vedyllä rikastetulla vedellä. Hoito on nopea ja tehokas. (Vety poistuu elimistöstämme luonnollisesti, eikä ole haitallista).
50,00 €
Ultraäänipuhdistus
Ultraääni puhdistus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja talia ihon pinnalta. Hoidossa iho pintapuhdistetaan, iho käsitellään ultraäänellä kahteen otteeseen, ensimmäiseksi iho puhdistetaan epäpuhtauksista ja seuraavaksi ihoon imeytetään tehoampulli, hoito viimeistellään hoitonaamiolla. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään LED-valohoidon. Jos kaipaat tehokkaampaa syväpuhdistusta, valitse HYDROGEN.
70,00 €
Timanttihionta
Timanttihionta on ihoa kirkastava ja kuoriva hoito, ja sopiikin hyvin elottomalle-, paksummalle- tai arpeutuneelle iholle. Hoito tasoittaa ihoa ja tehostaa aineiden imeytymistä hoidossa. Hoidossa iho pintapuhdistetaan, timanttihiotaan, imeytetään aktiiviaineet ja tehohoidetaan naamiolla, viimeistellään naamiolla. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään LED-valohoidon elvyttämään ihoa.
70,00 €
Atraumaattinen kivuton ihonpuhdistus
Atraumaattinen ihonpuhdistus on aineilla tehtävä kivuton ihonpuhdistus. Hoito puhdistaa ihohuokosia ja tasoittaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa.
95,00 €
Mekaaninen ihonpuhdistus
Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa poistetaan mustapäitä. Tämä hoito ei ole täysin kivuton, ja siksi monesti suosittelemmekin valitsemaan miellyttävämmän puhdistustavan. Hoidossa iho pintapuhdistetaan, iho kuoritaan ja lämmitetään, mustapäät ja miliumit poistetaan mekaanisesti ja iho rauhoitetaan naamiolla sekä viimeistellään loppuvoiteilla. Mekaanisen puhdistuksen yhteyteen suosittelemme varaamaan lisäpalveluna LED-valohoidon, joka rauhoittaa ihoa. Vaihtoehtoinen hoito on kivuton ihonpuhdistus HYDROGEN.
70,00 €
Caretech HIFU-kasvojen kohotusHinta alk.
HIFU- koko kasvot
HUOM! HIFU hoidot varattavissa vasta 2.10 alkaen.
350,00 €
HIFU-kaula
HUOM! HIFU hoidot varattavissa vasta 2.10 alkaen.
200,00 €
HIFU-kasvot ja kaula
HUOM! HIFU hoidot varattavissa vasta 2.10 alkaen.
450,00 €
HIFU-decolte
HUOM! HIFU hoidot varattavissa vasta 2.10 alkaen.
200,00 €
HIFU- yläkasvot (otsa ja silmät)
HUOM! HIFU hoidot varattavissa vasta 2.10 alkaen.
250,00 €
HIFU-alakasvot (posket ja leukalinja)
HUOM! HIFU hoidot varattavissa vasta 2.10 alkaen.
250,00 €
Caretech HYDROGEN-kivuton ihonpuhdistusHinta alk.
HYDROGEN-kivuton ihonpuhdistus
HYDROGEN on markkinoiden tehokkain ihonpuhdistushoito. Hydrogen kuorii sekä syväpuhdistaa ihon. Hydrogen muuttaa veden vedyksi, joka pienen molekyylikokonsa ansiosta poistaa ihosta vapaita radikaaleja, kirkastaen ja silottaen ihoa. Todellinen SUPER hoito! Hoito soveltuu lähes kaikille mm. -normaalille iholle -kuivalle iholle -herkälle/ohentuneelle iholle -vanhentuneelle iholle -epäpuhtaalle/akne iholle -arpiselle iholle (Vety poistuu elimistöstämme luonnollisesti, eikä ole haitallista).
85,00 €
HYDROGEN-jatkohoito
Hydrogen jatkohoitoa voidaan tehdä jos ihossa on erikoishaasteita, kuten akne. Silloin hoito toteutetaan 1krt/vko. Ensimmäisessä hoidossa ihoa kuoritaan enemmän, jatkohoidossa ihoa syväpuhdistetaan tehokkaasti ja käsitellään vedyllä rikastetulla vedellä. Hoito on nopea ja tehokas. (Vety poistuu elimistöstämme luonnollisesti, eikä ole haitallista).
55,00 €
HYDROGEN+RF
Tätä comboa suosittelemme! Tämä hoitoyhdistelmä on jokaisen aikuisen henkilön tehopaketti pelastamaan "bad skin day", täydellisen ihon salaisuus. Tätä suosittelemme kerran kahdessa kuukaudessa, tarvittaessa joskus muutaman kerran sarjana. HYDROGEN kuorii ja syväpuhdistaa ihon tehokkaasti, mutta silti hellävaraisesti. Vedyllä rikastettu vesi tunkeutuu pienen molekyylikokonsa ansiosta jopa soluun, ja soluväliaineeseen tuhoten siellä vapaita radikaaleja. RF lämpöenergia aktivoi ihon kollageenin muodostusta, kiinteyttäen ja "kutistaen" ihoa. Hoito kestää 60min, jonka jälkeen iho on kuulas ja kaunis. TÄYDELLISTÄ iholle.
125,00 €
HYDROGEN+LED
Hydrogen+LED on hyvä yhdistelmä esimerkiksi akne iholle. Ensin Hydrogen hoidolla iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan, jonka jälkeen LED hoitoa annetaan 30min. LED valo tuhoaa bakteereita ja rauhoittaa ihoa. Tätä hoitoa suosittelemme myös sarjana (katso sarjahoito).
100,00 €
HYDROGEN+LED (sarjahoito)
75,00 €
Caretech RF-kiinteytyshoitoHinta alk.
RF-kiinteytyshoito
RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. Erittäin tehokas yhdistelmä lisättynä LED valohoitoihin tai mikroneulauksen tukihoitona.
75,00 €
RF silmänympäryshoito
RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin.
50,00 €
RF-sarjahoito
(katso RF) Paras tulos saavutetaan aina sarjahoidolla. Sarjat tehdään 1krt/vko. Sarjassa hoitoja tehdään 5 kertaa, sarjahoitoa voidaan pidentää tarpeen vaatiessa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan ylläpitohoitoa (rf-kasvohuolto). Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssi voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Erittäin tehokas hoito yhdistettynä LED-valohoitoihin sekä tukihoitona mikroneulaukseen.
350,00 €
RF-ylläpito/kasvohuolto
Kun sinulle on tehty sarjahoito ja haluat varmistaa, että tulos säilyy, tehdään 1krt/kk RF ylläpitohoito. Ylläpitohoito varataan aina edellisellä hoitolakäynnillä. Suosittelemme lisäämään tähän LED valohoidon ja RF- silmänympäryshoidon.
60,00 €
Caretech-LED- valohoitoHinta alk.
LED-valohoito
- Kiinteyttävä vaikutus aikuiselle iholle - Rauhoittava vaikutus mm. ruusufinni, atopia, couperosa, suunympärysihottuma - Akne ihon tulehdusta hillitsevä vaikutus - Pigmenttimuutoksia vaalentava vaikutus LED-valohoidossa siirretään valoenergiaa soluenergiaksi tarkoituksena parantaa solun uusiutumista, lisätä verenkiertoa ja kollageenin muodostusta, tasoittaa ja rauhoittaa ihoa. Eri valot vaikuttavat eri tavalla, koska ne tunkeutuvat ihoon eri syvyyksiin. Valohoito on todistettu tehokkaaksi ihonhoidossa. Hoitoa voidaan tehdä sarjahoitona.
50,00 €
LED-valohoito (sarja)
LED-valohoito, 10X sarjahoito. Hoito toteutetaan kerran viikossa, joissain tapauksessa aluksi useammin.
350,00 €
MikroneulausHinta alk.
Mikroneulaus (koneella)
Mikroneulauksella ihoon tehdään (koneella, hellävaraisempi kuin rulla) tuhansia mikrokanavia, sen seurauksena ihon verenkierto paranee, kollageenin muodostus lisääntyy, iho uudistuu ja tehoaineita saadaan imeytettyä ihoon tehokkaasti. Hoito kiinteyttää ihoa, häivyttää arpia ja laajentuneita huokosia, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja vahvistaa couperoottista ihoa.
125,00 €
Mikroneulaus sarjahoito
(katso mikroneulaus) Mikroneulauksella saadaan näkyviä tuloksia jo yhdellä hoidolla. Sarjahoidolla mikroneulauksesta saa kuitenkin huomattavasti suuremman hyödyn, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana, kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa. Sarjahoito 3-4vko välein (tai hoitosuunnitelman mukaan). Mikroneulaus sarjahoitona (koneella) 4+1. Viides hoito veloituksetta.
125,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
33,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
22,00 €
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
60,00 €
Brassi 4vko välein
45,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Säärten ja reisien sokerointi
55,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Ylähuulen sokerointi
15,00 €
Ylähuulen ja leuan sokerointi
25,00 €
Selän sokerointi
35,00 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret
Bikinirajan, kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
75,00 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret
Brasilialainen sokerointi, sekä kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
100,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Footlogix-perusjalkahoito
Footlogix hoitokonsepti auttaa sinua saavuttamaan terveät pehmeät jalat. Hoidon sisältö: jalkakylpy, kuorinta, kovettumien hoito, kynsien ja kynsinauhojen käsittely, hieronta ja lakkaus. (Lakka +4€, saat lakan itsellesi) (Tämä hoito soveltuu silloin, kun sinulla ei ole paljon ongelmia jaloissasi). Meiltä löydät myös mahtavat Footlogix kotihoitotuotteet.
57,00 €
Footlogix-haastavien jalkojen hoito
Footlogix hoitokonsepti auttaa sinua saavuttamaan terveät pehmeät jalat. Hoidon sisältö: jalkakylpy, kuorinta, kovettumien hoito, kynsien ja kynsinauhojen käsittely, hieronta ja lakkaus. (Lakka +4€, saat lakan itsellesi) Meiltä löydät myös jatkohoitoon loistavat Footlogix kotihoitotuotteet.
72,00 €
SPA-jalkahoito
Tämä jalkahoito sopii silloin kun jaloissa ei ole ongelmia, mutta jalat kaipaavat sitä jotain erityistä. Hoidon kulku: jalkakylpy, kuorinta, jalkanaamio, kynsien siistiminen, pitkä hieronta ja lakkaus. (Lakka +4€, saat lakan itsellesi).
79,00 €
Footlogix jalkahoito 60min ja varpaankynsien geelaus (tai huolto)
Jalkojen ja kynsien kaunistus samassa paketissa.
80,00 €
Varpaankynsien geelilakkaus
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja voide.
55,00 €
Varpaiden kynsien geelilaukkaus huolto
55,00 €
Kuvastimen SPA hoitokokonaisuudet (itselle tai LAHJAKSI)Hinta alk.
Kuvastimen SPA TIMANTTI
Tässä hoidossa hemmotellaan paljon ja hieman enemmän. Koko vartalo kuivaharjataan miellyttävästi. Kuivaharjaus saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä valmistellen samalla ihon vastaanottamaan klassisen kokovartalohieronnan. Kokonaisuus jatkuu spa-kasvohoidolla, joka takaa jatkumon nautinnolliselle hetkelle. (vartalo, kasvot)
89,00 €
Kuvastimen SPA HELMI
Tässä hoidossa selkähieronta aloittaa rentoutus hetken. Spa- kasvohoito jatkaa hoitokokonaisuutta tehden olon erittäin rennoksi. Kasvohoidossa keskitytään pitkään hierontaosuuteen, kasvojen iho saa hoitavan naamion, jonka vaikutuksen aikana hieronta jatkuu yhä käsiin asti. (selkä, kasvot, kädet)
89,00 €
Kuvastimen SPA TÄHTI
Tässä hoidossa rentouttava kokovartalohieronta hellii päästä varpaisiin, ja kuljettaa sinut lähes tähtiin. Rentouttavan vartalo- ja kasvohieronnan jälkeen saat kasvoillesi ihoa hoitavan naamion, jonka aikana hieronta jatkuu vielä decoltteelle sekä hiuspohjaan. (vartalo, kasvot, hiuspohja)
89,00 €
Kuvastimen SPA RELAX
Jos joku hoito rentouttaa, niin se on tämä. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä sekä ihanalla jalkanaamiolla. Vartalo sekä kavot saavat rentouttavan klassisen hieronnan, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen ihoa hoitavalla naamiolla, naamion vaikuttaessa hoito viimeistellään jalkahieronnalla. (jalat, vartalo, kasvot)
95,00 €
Kuvastimen SPA LUXUS
Tässä hoidossa on vähän enemmän luxusta. Kuivaharjaus aloittaa hoidon, sen ihoa stimuloiva vaikutus rauhoittaa mieltä ja pehmentää ihoa. Kuivaharjausta seuraa aromaattinen kokovartalohieronta joka tehdään lämpökiviä hyödyntäen. Vartalo saa ylleen myös naamion, joka viimeistelee hoitokokonaisuuden. (vartalo)
95,00 €
Kuvastimen SPA ALL IN
Tässä hoidossa on kaikki. Tämä klassinen hoitopaketti sisältää rentouttavat sekä ihoa hoitavat kasvo- jalka- ja käsihoidot. Hoidot ovat spa hoitoja, joten tämä paketti sopii sinulle jolla ei ole ihossa kovasti ongelmia, mutta haluat nauttia mahdollisimman paljon. Tämän kokonaisuuden jälkeen ei jää jossittelun varaa. (kasvot, jalat, kädet)
125,00 €
SPA Kuumakivihieronta 45 min
Jo klassiseksi rentoutushoidoksi muodostunut kuumakivihieronta pitää pintansa, eikä suotta. Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä luonnonkiviä jotka osaavissa käsissä tekevät hoidosta erittäin nautinnollisen. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään rentouttavan Spa-kasvohoidon tai vartalon kuivaharjauksen.
55,00 €
SPA Kuumakivihieronta 90 min
Jo klassiseksi rentoutushoidoksi muodostunut kuumakivihieronta pitää pintansa, eikä suotta. Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä luonnonkiviä, jotka osaavissa käsissä tekevät hoidosta erittäin nautinnollisen. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään rentouttavan Spa-kasvohoidon tai vartalon kuivaharjauksen.
80,00 €
SPA Bambukeppihieronta 45min
Bambuhieronta on tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa eri pituisilla, lämpimillä bambukepeillä käsitellään koko keho. Tämä hieronta on monelle vielä uusi tuttavuus, vaikka sen historia on jo pitkä. Hieronta on erittäin miellyttävä, kokeilemisen arvoinen. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään rentouttavan spa-kasvohoidon tai vartalon kuivaharjauksen.
55,00 €
SPA Bambukeppihieronta 90min
Bambuhieronta on tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa eri pituisilla, lämpimillä bambukepeillä käsitellään koko keho. Tämä hieronta on monelle vielä uusi tuttavuus, vaikka sen historia on jo pitkä. Hieronta on erittäin miellyttävä, kokeilemisen arvoinen. Tähän hoitoon suosittelemme lisäämään rentouttavan spa-kasvohoidon tai vartalon kuivaharjauksen.
80,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Yumi lashes -kestotaivutus
YUMI™ Lashes-ripsien kestotaivutus eli lash lift. Yumi™Lashes-hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.
80,00 €
YUMI Brows-Kulmien laminointi
YUMI™ Brows -kulmien laminointi ei brow lift -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.
55,00 €
Yumi Lashes kestotaivutus ja Yumi Brows kulmien laminointi
125,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
18,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien muotoilu
15,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Koko vartalon kuivaharjaus ja kevyt klassinen hieronta
65,00 €
Vesimeloni vartalohoito-kiinteyttävä
Hoidossa vartalon iho kuoritaan, iholle levitetään kiinteyttävä seerumi, jonka jälkeen hoito jatkuu hieronnalla. Lopuksi ongelmakohdat saavat naamiohoidon ylleen.
85,00 €
Yougurtti vartalohoito- kuivalle iholle
Hoidossa iho kuivaharjataan, jonka jälkeen koko vartalo saa ylleen yougurtti naamion. Naamion vaikutuksen jälkeen hoito jatkuu klassisella hieronnalla. Todellinen kuivan ihon kosteuskylpy rentoutuksen kera.
85,00 €
RF- vartalo (1 alue)
RF hoito yhdelle alueelle.
55,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Spa manikyyri
Käsien kuorinta, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen, käsihieronta, rasvaus, sekä lakkaus valinnaisella värillä.
55,00 €
Pikamanikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus ja käsivoide.
30,00 €
KestopigmentointiHinta alk.
Microbladin-kulmakarvat
Karvatekniikka, jolla pyritään imitoimaan luonnollisia karvoja niiden kasvusuuntien mukaisesti.
275,00 €
Microbladin kulmien vahvistus
220,00 €
Shadow-kulmakarvat
275,00 €
Shadow kulmien vahvistus
220,00 €
LUXBrow-kulmakarvat
289,00 €
LUXBrow kulmien vahvistus
230,00 €
Eyeliner rajaukset
249,00 €
Eyeliner rajausten vahvistus
190,00 €
Huulten pigmentointi
390,00 €
Banner